Nutriční hodnoty (Treska na jarních cibulkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 360 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 0,48 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,24 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,24 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší tresky | Treska filet | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 svazky 2 svazky jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 240 g |
olivový olej | Olej olivový |