Nutriční hodnoty (Nové brambory pečené s hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 053 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,12 g |
Tuky | 29,90 g |
– nasycené | 3,03 g |
– nenasycené | 25,47 g |
–– mononenasycené | 17,65 g |
–– polynenasycené | 7,82 g |
––– omega 3 | 2,26 g |
Vláknina | 35,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 579 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 128,20 g |
– cukry | 8,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 400 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžička 1 lžička koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce jemně nasekaného libečku | Libeček čerstvý | 15 g |
500 g 500 g nových brambor | Brambor raný | 500 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
1 špetka 1 špetka mletého kmínu | Kmín mletý | |
1 špetka 1 špetka mleté papriky | Paprika červená sušená | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
snítka snítka rozmarýnu (nebo tymiánu) | Rozmarýn sušený |