Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nové brambory pečené s hlívou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 053 kJ /
969 kcal
Bílkoviny29,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,12 g
Tuky29,90 g
– nasycené3,03 g
– nenasycené25,47 g
–– mononenasycené17,65 g
–– polynenasycené7,82 g
––– omega 32,26 g
Vláknina35,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 579 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy128,20 g
– cukry8,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hlívy Hlíva ústřičná syrová 400 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžička 1 lžička koření na grilovanou zeleninu Provensálské koření 5 g
1 lžíce 1 lžíce jemně nasekaného libečku Libeček čerstvý 15 g
500 g 500 g nových brambor Brambor raný 500 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
1 špetka 1 špetka mletého kmínu Kmín mletý
1 špetka 1 špetka mleté papriky Paprika červená sušená
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
snítka snítka rozmarýnu (nebo tymiánu) Rozmarýn sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.