Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykev na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 343 kJ /
560 kcal
Bílkoviny11,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,20 g
Tuky12,45 g
– nasycené2,43 g
– nenasycené9,42 g
–– mononenasycené8,11 g
–– polynenasycené1,31 g
––– omega 30,01 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 133 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy72,02 g
– cukry25,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg tykve Dýně čerstvá 1000 g
1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky Worcestrová omáčka 15 ml
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
špetka špetka mletého zázvoru Zázvor sušený mletý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská
1 dl 1 dl bílého vina Víno bílé suché 100 ml
2 2 hřebíčky Hřebíček
kousek kousek celé skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.