Nutriční hodnoty (Tykev na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 343 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 12,45 g |
– nasycené | 2,43 g |
– nenasycené | 9,42 g |
–– mononenasycené | 8,11 g |
–– polynenasycené | 1,31 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 72,02 g |
– cukry | 25,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg tykve | Dýně čerstvá | 1000 g |
1 lžíce 1 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
špetka špetka mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 dl 1 dl bílého vina | Víno bílé suché | 100 ml |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská |