Nutriční hodnoty (Bramborový salát s chřestem a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 008 kJ / 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,80 g |
Tuky | 56,32 g |
– nasycené | 8,44 g |
– nenasycené | 39,55 g |
–– mononenasycené | 16,70 g |
–– polynenasycené | 22,85 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 577 mg |
Sodík | 8,76 g |
Sůl | 21,77 g |
Sacharidy | 80,93 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 středně velkých brambor | Brambor zimní | 400 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
5 ks 5 ks chřestu čerstvého (sterilovaný) | Chřest zelený čerstvý | |
3 PL 3 PL majonézy | Majonéza | 45 g |
4 4 PL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 PL 1 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
libeček | Libeček čerstvý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
pepř a sůl | Pepř černý | |
2 ČL 2 ČL soli | Sůl mořská | 20 g |
1 ČL 1 ČL cukru krupice | Cukr bílý | 10 g |