Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s chřestem a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 008 kJ /
958 kcal
Bílkoviny27,16 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,80 g
Tuky56,32 g
– nasycené8,44 g
– nenasycené39,55 g
–– mononenasycené16,70 g
–– polynenasycené22,85 g
––– omega 30,85 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 577 mg
Sodík 8,76 g
Sůl21,77 g
Sacharidy80,93 g
– cukry14,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 středně velkých brambor Brambor zimní 400 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
5 ks 5 ks chřestu čerstvého (sterilovaný) Chřest zelený čerstvý
3 PL 3 PL majonézy Majonéza 45 g
4 4 PL zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 PL 1 PL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
libeček Libeček čerstvý
pažitka Pažitka čerstvá
pepř a sůl Pepř černý
2 ČL 2 ČL soli Sůl mořská 20 g
1 ČL 1 ČL cukru krupice Cukr bílý 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.