Nutriční hodnoty (Žampionová "paštika"s bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 909 kJ / 1 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,44 g |
Tuky | 93,12 g |
– nasycené | 52,78 g |
– nenasycené | 34,54 g |
–– mononenasycené | 30,14 g |
–– polynenasycené | 4,40 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 23,14 g |
Cholesterol | 232 mg |
Sodík | 619 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 29,45 g |
– cukry | 12,67 g |
––– laktóza | 4,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
50-70 g 50-70 g česnekového boku (slaniny) | Vepřový bok uzený | 60 g |
2 snítky 2 snítky bazalky | Bazalka čerstvá | |
50 g 50 g másla + na polití | Máslo kravské | 50 g |
100 g 100 g čerstvého sýru typu Lučina | Sýr hrudkový kravský | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
špetka špetka houbového koření - nemusí být | Provensálské koření |