Nutriční hodnoty (Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 938 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g |
Tuky | 9,50 g |
– nasycené | 5,67 g |
– nenasycené | 3,20 g |
–– mononenasycené | 2,40 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 2,42 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 10,30 g |
– cukry | 9,42 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
50 g 50 g vepřové šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
1 kelímek 1 kelímek bílého řeckého jogurtu (140 g) | Jogurt řecký 5% | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |