Nutriční hodnoty (Raw makový cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 934 kJ / 5 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 111,50 g |
Tuky | 480,25 g |
– nasycené | 147,50 g |
– nenasycené | 276,38 g |
–– mononenasycené | 45,50 g |
–– polynenasycené | 230,88 g |
––– omega 3 | 37,50 g |
Vláknina | 68,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 144,00 g |
– cukry | 23,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku datlové pasty | ||
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 1/2 hrnku máku | Mák modrý | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku tekutého kokosového oleje | Olej kokosový | 125 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladidla... med či agáve | Sirup agávový | 15 ml |
lžička lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku nepraženého kakaa | Kakao prášek | 125 g |
plnější lžíce lžíce datlové pasty | ||
plnější lžíce lžíce agáve či medu | Sirup agávový |