Nutriční hodnoty (Irský koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 18 032 kJ / 4 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,75 g |
Tuky | 127,82 g |
– nasycené | 72,59 g |
– nenasycené | 47,30 g |
–– mononenasycené | 38,80 g |
–– polynenasycené | 8,50 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 46,50 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 634,90 g |
– cukry | 453,50 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
200 g 200 g rozinek, | ||
100 ml 100 ml whiskey | Whisky | 100 ml |
250 g 250 g přírodního krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
1 svitek 1 svitek skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |