Nutriční hodnoty (Jáhlový dezert s mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 547 kJ / 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 44,83 g |
– nasycené | 28,48 g |
– nenasycené | 15,92 g |
–– mononenasycené | 13,58 g |
–– polynenasycené | 2,33 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 67 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 39,83 g |
– cukry | 4,33 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g jáhel | Jáhly | 50 g |
cca 10 10 datlí | Datle sušené s peckou | |
100 g 100 g mascarpone | Mascarpone | 100 g |
goji na ozdobu (nemusí být) | Kustovnice sušená |