Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlový dezert s mascarpone)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 547 kJ /
609 kcal
Bílkoviny9,50 g
– z toho živočišné bílkoviny4,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,50 g
Tuky44,83 g
– nasycené28,48 g
– nenasycené15,92 g
–– mononenasycené13,58 g
–– polynenasycené2,33 g
––– omega 30,51 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 67 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy39,83 g
– cukry4,33 g
––– laktóza3,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g jáhel Jáhly 50 g
cca 10 10 datlí Datle sušené s peckou
100 g 100 g mascarpone Mascarpone 100 g
goji na ozdobu (nemusí být) Kustovnice sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.