Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nové brambory s kozím sýrem, jarní cibulkou a dýňovým olejem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 960 kJ /
469 kcal
Bílkoviny21,70 g
– z toho živočišné bílkoviny20,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky39,97 g
– nasycené18,20 g
– nenasycené20,56 g
–– mononenasycené12,45 g
–– polynenasycené8,11 g
––– omega 33,40 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,60 g
– cukry1,60 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks větších raných brambor Brambor raný
100 g 100 g kozího sýra Sýr hrudkový kozí 100 g
1 lžíce 1 lžíce dýňového oleje Olej dýňový 15 ml
4 lžíce 4 lžíce nati z jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 60 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.