Nutriční hodnoty (Nové brambory s kozím sýrem, jarní cibulkou a dýňovým olejem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 960 kJ / 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 39,97 g |
– nasycené | 18,20 g |
– nenasycené | 20,56 g |
–– mononenasycené | 12,45 g |
–– polynenasycené | 8,11 g |
––– omega 3 | 3,40 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,60 g |
– cukry | 1,60 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks větších raných brambor | Brambor raný | |
100 g 100 g kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce dýňového oleje | Olej dýňový | 15 ml |
4 lžíce 4 lžíce nati z jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 60 g |
sůl | Sůl mořská |