Nutriční hodnoty (Polévka z listů ředkvičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
Tuky | 40,32 g |
– nasycené | 19,91 g |
– nenasycené | 16,64 g |
–– mononenasycené | 13,59 g |
–– polynenasycené | 3,05 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 28,54 g |
– cukry | 1,74 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
listy ředkviček z 1 svazku | Ředkvička čerstvá | |
3/4 l 3/4 l zeleninového vývaru (nebo vody) | Vývar zeleninový | 750 ml |