Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z listů ředkvičky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 360 kJ /
564 kcal
Bílkoviny21,05 g
– z toho živočišné bílkoviny17,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,48 g
Tuky40,32 g
– nasycené19,91 g
– nenasycené16,64 g
–– mononenasycené13,59 g
–– polynenasycené3,05 g
––– omega 30,18 g
Vláknina1,40 g
Cholesterol 595 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy28,54 g
– cukry1,74 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
3 lžíce 3 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
listy ředkviček z 1 svazku Ředkvička čerstvá
3/4 l 3/4 l zeleninového vývaru (nebo vody) Vývar zeleninový 750 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.