Nutriční hodnoty (Makaróny se sardinkami, kapary a černými olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 359 kJ / 1 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,74 g |
Tuky | 6,90 g |
– nasycené | 1,57 g |
– nenasycené | 3,66 g |
–– mononenasycené | 2,71 g |
–– polynenasycené | 0,95 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 14,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 204,95 g |
– cukry | 15,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g makarónů | Těstoviny pšeničné | 250 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
200 g 200 g třešňových rajčátek | Rajče červené čerstvé | 200 g |
2 plechovky 2 plechovky sardinek v rajčatové omáčce (celkem 250 g) | Sardinky v oleji | |
2 lžíce 2 lžíce černých oliv bez pecek | Olivy čerstvé zralé | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce kapar | Kapary | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
bazalka na ozdobu | Bazalka čerstvá |