Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makaróny se sardinkami, kapary a černými olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 359 kJ /
1 042 kcal
Bílkoviny33,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,74 g
Tuky6,90 g
– nasycené1,57 g
– nenasycené3,66 g
–– mononenasycené2,71 g
–– polynenasycené0,95 g
––– omega 30,27 g
Vláknina14,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 413 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy204,95 g
– cukry15,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g makarónů Těstoviny pšeničné 250 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
200 g 200 g třešňových rajčátek Rajče červené čerstvé 200 g
2 plechovky 2 plechovky sardinek v rajčatové omáčce (celkem 250 g) Sardinky v oleji
2 lžíce 2 lžíce černých oliv bez pecek Olivy čerstvé zralé 30 g
1 lžíce 1 lžíce kapar Kapary 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
bazalka na ozdobu Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.