Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulový quiche s gorgonzolou, slaninou a levandulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 823 kJ /
4 021 kcal
Bílkoviny86,96 g
– z toho živočišné bílkoviny54,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,18 g
Tuky310,29 g
– nasycené176,20 g
– nenasycené122,97 g
–– mononenasycené106,30 g
–– polynenasycené16,67 g
––– omega 31,59 g
Vláknina22,20 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 6,28 g
Sůl13,45 g
Sacharidy213,17 g
– cukry33,95 g
––– laktóza6,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky (můžete použít i špaldovou) Mouka pšeničná hladká 250 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
50 ml 50 ml ledové vody Voda 50 ml
1 KL 1 KL soli (zarovnaná) Sůl mořská 8 g
3-4 3-4 velké cibule Cibule čerstvá 245 g
120 g 120 g slaniny Špek 120 g
150 g 150 g gorgonzoly (nebo jiného sýru s modrou plísní, případně kozí) Gorgonzola 150 g
2 KL 2 KL sušených kvítků levandule Levandule květ čerstvý
2-3 2-3 vejce (podle velikosti) Vejce slepičí 175 g
125 ml 125 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 125 ml
kousek kousek másla + na vymazání formy Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.