Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety bez kosti, se zelenou pálivou paprikou a houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 662 kJ / 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,09 g |
Tuky | 0,86 g |
– nasycené | 0,46 g |
– nenasycené | 0,26 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,18 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 18,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 366 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 21,60 g |
– cukry | 12,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
200 g 200 g hub z loňského sběru | Hřib čerstvý | 200 g |
1 1 pálivá zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 lžička 1 lžička sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
1 lžička 1 lžička worcesteru | Worcestrová omáčka | 5 ml |
vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
nasekané bylinky (petrželka a libeček) | Petržel nať čerstvá | |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |