Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tyrolská polévka se špekovými knedlíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 926 kJ /
3 328 kcal
Bílkoviny197,99 g
– z toho živočišné bílkoviny176,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,98 g
Tuky205,99 g
– nasycené92,38 g
– nenasycené101,43 g
–– mononenasycené82,18 g
–– polynenasycené19,25 g
––– omega 31,62 g
Vláknina13,10 g
Cholesterol 879 mg
Sodík 3,13 g
Sůl7,72 g
Sacharidy165,25 g
– cukry17,10 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězích kostí Kost hovězí 500 g
sůl Sůl mořská
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
8 kuliček 8 kuliček černého pepře Pepř černý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
čtvrt malého celeru Celer bulva čerstvá
150 g 150 g prorostlé slaniny Špek 150 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
1 1 veka Veka
sůl Sůl mořská
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
1 1 malý pórek Pórek čerstvý
hrst hrst sekané petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.