Nutriční hodnoty (Tyrolská polévka se špekovými knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 926 kJ / 3 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 176,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,98 g |
Tuky | 205,99 g |
– nasycené | 92,38 g |
– nenasycené | 101,43 g |
–– mononenasycené | 82,18 g |
–– polynenasycené | 19,25 g |
––– omega 3 | 1,62 g |
Vláknina | 13,10 g |
Cholesterol | 879 mg |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 7,72 g |
Sacharidy | 165,25 g |
– cukry | 17,10 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězích kostí | Kost hovězí | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
8 kuliček 8 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
čtvrt malého celeru | Celer bulva čerstvá | |
150 g 150 g prorostlé slaniny | Špek | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
1 1 veka | Veka | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 malý pórek | Pórek čerstvý | |
hrst hrst sekané petrželky | Petržel nať čerstvá |