Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s červeným zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 226 kJ /
1 249 kcal
Bílkoviny34,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,00 g
Tuky24,54 g
– nasycené4,02 g
– nenasycené19,16 g
–– mononenasycené16,07 g
–– polynenasycené3,09 g
––– omega 30,27 g
Vláknina13,57 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy216,24 g
– cukry31,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g těstovin Těstoviny pšeničné 250 g
200 g 200 g červeného zelí Zelí červené čerstvé 200 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
½ l žičky žičky mletého kmínu Kmín mletý
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
pepř Pepř černý
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 30 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.