Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s červeným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 226 kJ / 1 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,00 g |
Tuky | 24,54 g |
– nasycené | 4,02 g |
– nenasycené | 19,16 g |
–– mononenasycené | 16,07 g |
–– polynenasycené | 3,09 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 13,57 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 216,24 g |
– cukry | 31,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 250 g |
200 g 200 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 200 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
½ l žičky žičky mletého kmínu | Kmín mletý | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská |