Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fofrovanec z Vysocka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 031 kJ /
485 kcal
Bílkoviny18,78 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,10 g
Tuky8,25 g
– nasycené1,93 g
– nenasycené3,61 g
–– mononenasycené2,84 g
–– polynenasycené0,76 g
––– omega 30,07 g
Vláknina16,57 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 134 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy78,10 g
– cukry10,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 brambor Brambor zimní 400 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
špetka špetka drceného kmínu Kmín mletý
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
sádlo na vymazání kastrolu Sádlo vepřové
kousek kousek špeku nebo uzeného bůčku Špek
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.