Nutriční hodnoty (Fofrovanec z Vysocka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 031 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,10 g |
Tuky | 8,25 g |
– nasycené | 1,93 g |
– nenasycené | 3,61 g |
–– mononenasycené | 2,84 g |
–– polynenasycené | 0,76 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 16,57 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 134 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 78,10 g |
– cukry | 10,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
špetka špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
sádlo na vymazání kastrolu | Sádlo vepřové | |
kousek kousek špeku nebo uzeného bůčku | Špek | |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |