Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 756 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,60 g |
Tuky | 1,57 g |
– nasycené | 0,73 g |
– nenasycené | 2,66 g |
–– mononenasycené | 0,74 g |
–– polynenasycené | 1,92 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 17,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 83,98 g |
– cukry | 19,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1500 ml |
2 lžíce 2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
jíška | Jíška máslová | |
libeček | Libeček čerstvý |