Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 756 kJ /
420 kcal
Bílkoviny10,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,60 g
Tuky1,57 g
– nasycené0,73 g
– nenasycené2,66 g
–– mononenasycené0,74 g
–– polynenasycené1,92 g
––– omega 30,03 g
Vláknina17,59 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy83,98 g
– cukry19,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí Fazole červená ledvina
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
2 lžíce 2 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 20 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 2.5 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
jíška Jíška máslová
libeček Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.