Nutriční hodnoty (Salát s cizrnou a čočkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 651 kJ / 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,43 g |
Tuky | 47,91 g |
– nasycené | 6,59 g |
– nenasycené | 41,19 g |
–– mononenasycené | 35,56 g |
–– polynenasycené | 5,62 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 6,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,33 g |
– cukry | 34,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plechovka 1 plechovka odkapané cizrny | Cizrna | |
1 plechovka 1 plechovka odkapané čočky | Čočka hnědá neloupaná | |
1 1 okurka nakrájená na kostičky | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 nakrájená rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
4 4 sterilované okurky nakrájené na drobno | Okurka polní zavařená | |
1 1 malá cibule najemno nakrájená | Cibule čerstvá | 70 g |
oregano a tymián | Oregano sušené | |
50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
75 ml 75 ml bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 75 ml |
25 ml 25 ml medu | Med nepasterovaný | 25 g |
1 lžička 1 lžička hnědého cukru | Cukr třtinový | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
šťáva a kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý |