Nutriční hodnoty (Jahodová buchta hrnková rychlá)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 513 kJ / 2 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,16 g |
Tuky | 74,56 g |
– nasycené | 7,90 g |
– nenasycené | 60,97 g |
–– mononenasycené | 42,93 g |
–– polynenasycené | 18,04 g |
––– omega 3 | 5,17 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 478,13 g |
– cukry | 261,13 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru (může být i méně) | Cukr bílý | 250 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
jahody | Jahody čerstvé |