Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s Hraškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie501 kJ /
120 kcal
Bílkoviny5,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,60 g
Tuky1,30 g
– nasycené0,17 g
– nenasycené1,12 g
–– mononenasycené0,31 g
–– polynenasycené0,81 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 190 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy19,20 g
– cukry2,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrst 1 hrst barevných fazolí Fazole červená ledvina
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 lžíce 2 lžíce Hrašky Hraška 30 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
směs čerstvých bylinek (pažitka, petrželka, libeček, koriandr) Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.