Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s Hraškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 501 kJ / 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
Tuky | 1,30 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 1,12 g |
–– mononenasycené | 0,31 g |
–– polynenasycené | 0,81 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 190 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 19,20 g |
– cukry | 2,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrst 1 hrst barevných fazolí | Fazole červená ledvina | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce Hrašky | Hraška | 30 g |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
směs čerstvých bylinek (pažitka, petrželka, libeček, koriandr) | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |