Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králičí zadělávaná polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie1 515 kJ /
362 kcal
Bílkoviny8,68 g
– z toho živočišné bílkoviny2,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,81 g
Tuky20,27 g
– nasycené12,66 g
– nenasycené6,75 g
–– mononenasycené5,76 g
–– polynenasycené0,99 g
––– omega 30,15 g
Vláknina12,33 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy31,29 g
– cukry12,84 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 králičí skelet ( + droby, hlava, kosti)
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla (plná) Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
uvařené nudle do polévky Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.