Nutriční hodnoty (Křupavé koprové okurky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 709 kJ / 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,80 g |
Tuky | 22,54 g |
– nasycené | 3,51 g |
– nenasycené | 19,04 g |
–– mononenasycené | 15,97 g |
–– polynenasycené | 3,07 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 37,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 87,64 g |
– cukry | 25,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g salátových okurek | Okurka salátová čerstvá | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce jemně nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
3 3 utřené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
lžička lžička hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce octu | Ocet lihový | 30 ml |
2-3 lžičky 2-3 lžičky cukru | Cukr bílý | 12.5 g |
lžička lžička soli | Sůl mořská |