Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavé koprové okurky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 709 kJ /
647 kcal
Bílkoviny17,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,80 g
Tuky22,54 g
– nasycené3,51 g
– nenasycené19,04 g
–– mononenasycené15,97 g
–– polynenasycené3,07 g
––– omega 30,02 g
Vláknina37,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 111 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy87,64 g
– cukry25,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g salátových okurek Okurka salátová čerstvá 500 g
2 lžíce 2 lžíce jemně nasekaného kopru Kopr nať čerstvý 30 g
3 3 utřené stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
lžička lžička hořčičného semínka Hořčice žlutá semena
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce octu Ocet lihový 30 ml
2-3 lžičky 2-3 lžičky cukru Cukr bílý 12.5 g
lžička lžička soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.