Nutriční hodnoty (Zapečené filé po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 377 kJ / 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,54 g |
Tuky | 62,76 g |
– nasycené | 40,18 g |
– nenasycené | 21,56 g |
–– mononenasycené | 19,64 g |
–– polynenasycené | 1,92 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 19,84 g |
Cholesterol | 191 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,10 g |
– cukry | 24,44 g |
––– laktóza | 0,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
rybí filé - jedno balení balení | Treska filet | |
100 g 100 g žampiónů | Žampion čerstvý | 100 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
6 6 malých rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
2 2 batáty | Batáty neloupané | |
1/2 balíčku 1/2 balíčku mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g |
plnotučné mléko | Mléko kravské plnotučné 3,5% | |
olivový olej | Olej olivový | |
drcený kmín, sušená bazalka | Bazalka sušená |