Nutriční hodnoty (Zapečené sýrové brambory s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 258 kJ / 1 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,98 g |
Tuky | 50,57 g |
– nasycené | 33,36 g |
– nenasycené | 15,06 g |
–– mononenasycené | 13,56 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,32 g |
Sacharidy | 131,40 g |
– cukry | 22,90 g |
––– laktóza | 11,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g brambor | Brambor zimní | 700 g |
150 g 150 g bílého smetanového jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 50 ml |
100 g 100 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |
50 g 50 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
100 100 g Goudy | Gouda 45% t. v s. | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
svazek svazek libečku | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |