Nutriční hodnoty (Kuřecí horní stehna na kari s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 214 kJ / 1 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,61 g |
Tuky | 141,62 g |
– nasycené | 45,18 g |
– nenasycené | 93,03 g |
–– mononenasycené | 72,08 g |
–– polynenasycené | 20,96 g |
––– omega 3 | 4,61 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 39,81 g |
– cukry | 10,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg (4 kousky) kuřecích horních stehen | ||
100 g 100 g slaniny (např. farmářské) | Špek | 100 g |
1 ks 1 ks větší cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
5 PL 5 PL oleje | Olej řepkový | 55 ml |
200 ml 200 ml kysané smetany) | ||
200 g 200 g mražené smaženice nebo houby čerstvé | ||
1 ČL 1 ČL (vrchovatá) kari (nebát se toho :-)) | Kari | 10 g |
1 PL 1 PL škrobové moučky | Bramborový škrob | 15 g |
1 PL 1 PL mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 ČL 1 ČL římského kmínu | Římský kmín mletý | 10 g |
Vegeta (Podravka, Kuchárek...) | Kořenící směs sypká |