Nutriční hodnoty (Zapečená kuřecí prsa s tatarkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 633 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 244,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 10,67 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 6,04 g |
–– mononenasycené | 4,02 g |
–– polynenasycené | 2,02 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 583 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
1 1 velká žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
plátky plátky slaniny | Špek | |
tatarka (Hellmans) | Tatarská omáčka | |
1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
plátky plátky sýru (není nutný) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
grilovací koření | Grilovací koření |