Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená kuřecí prsa s tatarkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 633 kJ /
1 107 kcal
Bílkoviny245,63 g
– z toho živočišné bílkoviny244,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky10,67 g
– nasycené3,00 g
– nenasycené6,04 g
–– mononenasycené4,02 g
–– polynenasycené2,02 g
––– omega 32,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 583 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí prsa Kuře prso 1050 g
1 1 velká žlutá cibule Cibule čerstvá 70 g
plátky plátky slaniny Špek
tatarka (Hellmans) Tatarská omáčka
1 1 smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
plátky plátky sýru (není nutný) Sýr kravský tvrdý 30%
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
grilovací koření Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.