Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podmáslová polévka s novými brambory a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 408 kJ /
1 293 kcal
Bílkoviny71,99 g
– z toho živočišné bílkoviny62,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,20 g
Tuky62,31 g
– nasycené27,03 g
– nenasycené30,01 g
–– mononenasycené20,47 g
–– polynenasycené9,54 g
––– omega 30,53 g
Vláknina11,83 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 978 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy106,63 g
– cukry44,37 g
––– laktóza36,28 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 ml 600 ml podmáslí Podmáslí 600 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
5-6 5-6 nových menších brambor Brambor zimní 275 g
4 4 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
čerstvý libeček Libeček čerstvý
bobkový list Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.