Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškové carpaccio)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 498 kJ /
358 kcal
Bílkoviny13,17 g
– z toho živočišné bílkoviny10,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,92 g
Tuky24,08 g
– nasycené9,18 g
– nenasycené13,82 g
–– mononenasycené6,26 g
–– polynenasycené7,56 g
––– omega 30,29 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 25 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy19,47 g
– cukry13,09 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 hodně zralá sladká hruška Hruška čerstvá 130 g
50 g 50 g kozího sýra Sýr hrudkový kozí 50 g
větvička větvička meduňky Máta peprná list čerstvá
25 g 25 g slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.