Nutriční hodnoty (Hruškové carpaccio)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 498 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
Tuky | 24,08 g |
– nasycené | 9,18 g |
– nenasycené | 13,82 g |
–– mononenasycené | 6,26 g |
–– polynenasycené | 7,56 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 19,47 g |
– cukry | 13,09 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hodně zralá sladká hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
50 g 50 g kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 50 g |
větvička větvička meduňky | Máta peprná list čerstvá | |
25 g 25 g slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 25 g |