Nutriční hodnoty (Segedínský guláš z trouby s uzenou vůní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 976 kJ / 1 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 166,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,74 g |
Tuky | 79,36 g |
– nasycené | 23,91 g |
– nenasycené | 40,38 g |
–– mononenasycené | 31,60 g |
–– polynenasycené | 8,78 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 20,73 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 5,29 g |
Sůl | 12,85 g |
Sacharidy | 48,95 g |
– cukry | 25,79 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřové plece | Vepřová plec | 750 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
100 g 100 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 100 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
2 hrsti 2 hrsti sušené smažené cibule | Cibule smažená | |
2 2 zelené nebo žluté papriky | ||
2 lžíce 2 lžíce uzené papriky | Paprika uzená | 30 g |
pálivá paprika podle chuti | Paprika pálivá | |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 30 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 24.5 g |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
vývar z kostí | Kost hovězí |