Nutriční hodnoty (Tvarohová buchta s Margotkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 560 kJ / 6 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,16 g |
Tuky | 225,67 g |
– nasycené | 22,99 g |
– nenasycené | 184,24 g |
–– mononenasycené | 130,58 g |
–– polynenasycené | 53,67 g |
––– omega 3 | 15,51 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 1,99 g |
Sacharidy | 920,59 g |
– cukry | 519,19 g |
––– laktóza | 9,19 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek cukr krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3/4 hrnku 3/4 hrnku vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 polévkové lžíce kakaa | Kakao prášek | |
hrnek hrnek = 250 ml | ||
2 2 plnotučné tvarohy ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
1 hrnek 1 hrnek cukr krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 tyčinka Margot | Čokoládová tyčinka |