Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Osvěžující jahodovo-třešňové řezy s krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 644 kJ /
1 349 kcal
Bílkoviny46,70 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,98 g
Tuky63,42 g
– nasycené9,93 g
– nenasycené42,79 g
–– mononenasycené32,19 g
–– polynenasycené10,60 g
––– omega 32,06 g
Vláknina14,93 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 3,71 g
Sůl0,84 g
Sacharidy140,40 g
– cukry93,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 PL 3 PL třtinového cukru Cukr třtinový 36 g
4 PL 4 PL horké vody Voda 72 ml
1 PL 1 PL mletých lískových oříšků Lískový ořech mletý 15 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
5 PL 5 PL polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
2 2 měkké tvarohy Tvaroh polotučný
1 1 smetana dr Oetkera + mléko podle návodu Smetana kravská sladká 12%
strouhaná kůra z jednoho omytého pomeranče nebo (limetky) Pomeranč čerstvý
šťáva z jednoho pomeranče nebo (limetky) Pomeranč čerstvý
400 g 400 g omytých jahod Jahody čerstvé 400 g
200 g 200 g vypeckovaných omytých třešní Třešně čerstvé 200 g
1 PL 1 PL sirupu libovolného sirupu (měla jsem sirup Agave) Sirup citronový 15 ml
6 6 jahod + 4 třešně + cukr na umixování (stevie nebo cukr moučka) Třešně čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.