Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fritole di Carnevale (Benátské koblihy))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 557 kJ /
2 762 kcal
Bílkoviny76,99 g
– z toho živočišné bílkoviny21,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,95 g
Tuky58,78 g
– nasycené27,70 g
– nenasycené23,94 g
–– mononenasycené17,38 g
–– polynenasycené6,56 g
––– omega 30,61 g
Vláknina27,78 g
Cholesterol 626 mg
Sodík 665 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy456,99 g
– cukry169,57 g
––– laktóza5,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g vody Voda 100 ml
100 g 100 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
30 g 30 g cukru Cukr bílý 30 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
420 g 420 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 420 g
150 g 150 g rozinek Rozinky 150 g
21 g 21 g čerstvého droždí (1/2 kostky) Droždí pekařské lisované 21 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
cukr písek Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.