Nutriční hodnoty (Fritole di Carnevale (Benátské koblihy))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 557 kJ / 2 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,95 g |
Tuky | 58,78 g |
– nasycené | 27,70 g |
– nenasycené | 23,94 g |
–– mononenasycené | 17,38 g |
–– polynenasycené | 6,56 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 27,78 g |
Cholesterol | 626 mg |
Sodík | 665 mg |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 456,99 g |
– cukry | 169,57 g |
––– laktóza | 5,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g vody | Voda | 100 ml |
100 g 100 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
420 g 420 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 420 g |
150 g 150 g rozinek | Rozinky | 150 g |
21 g 21 g čerstvého droždí (1/2 kostky) | Droždí pekařské lisované | 21 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
cukr písek | Cukr bílý |