Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nejlepší bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 069 kJ /
2 885 kcal
Bílkoviny57,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky134,24 g
– nasycené14,88 g
– nenasycené105,40 g
–– mononenasycené74,60 g
–– polynenasycené30,80 g
––– omega 38,51 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 520 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy358,40 g
– cukry210,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g krystalového cukru Cukr bílý 200 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 1 vrchovatá lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
ovoce (čerstvé či kompotované) Jahody čerstvé
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.