Nutriční hodnoty (Nejlepší bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 069 kJ / 2 885 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 134,24 g |
– nasycené | 14,88 g |
– nenasycené | 105,40 g |
–– mononenasycené | 74,60 g |
–– polynenasycené | 30,80 g |
––– omega 3 | 8,51 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 358,40 g |
– cukry | 210,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1 1 vrchovatá lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
ovoce (čerstvé či kompotované) | Jahody čerstvé | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |