Nutriční hodnoty (Bublanina (borůvky, jahody, rybíz, atd.))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 931 kJ / 3 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,25 g |
Tuky | 172,08 g |
– nasycené | 55,57 g |
– nenasycené | 106,00 g |
–– mononenasycené | 79,35 g |
–– polynenasycené | 26,65 g |
––– omega 3 | 7,04 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 854 mg |
Sodík | 244 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 390,08 g |
– cukry | 170,94 g |
––– laktóza | 10,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vajíčka (zvlášť žloutky a bílky) | Vaječný žloutek | 69 g |
80 ml 80 ml oleje | Olej řepkový | 80 ml |
80 g 80 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 80 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
libovolné ovoce | Jahody čerstvé | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na obalení ovoce a vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |