Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina (borůvky, jahody, rybíz, atd.))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 931 kJ /
3 330 kcal
Bílkoviny50,65 g
– z toho živočišné bílkoviny18,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,25 g
Tuky172,08 g
– nasycené55,57 g
– nenasycené106,00 g
–– mononenasycené79,35 g
–– polynenasycené26,65 g
––– omega 37,04 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 854 mg
Sodík 244 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy390,08 g
– cukry170,94 g
––– laktóza10,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vajíčka (zvlášť žloutky a bílky) Vaječný žloutek 69 g
80 ml 80 ml oleje Olej řepkový 80 ml
80 g 80 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 80 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
libovolné ovoce Jahody čerstvé
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na obalení ovoce a vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.