Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí soté s rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 109 kJ /
743 kcal
Bílkoviny156,50 g
– z toho živočišné bílkoviny156,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky13,00 g
– nasycené4,07 g
– nenasycené8,05 g
–– mononenasycené4,70 g
–– polynenasycené3,35 g
––– omega 30,95 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 421 mg
Sodík 2,00 g
Sůl4,70 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích prsou Kuře prso 500 g
10 10 žampionů Žampion čerstvý
200 g 200 g šunky Šunka vepřová vařená 200 g
12% smetana Smetana kravská sladká 12%
drcený pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
světlá jíška Knorr Jíška světlá instantní
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
rýže Rýže bílá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.