Nutriční hodnoty (Šlehaná buchta s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 680 kJ / 3 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,00 g |
Tuky | 179,16 g |
– nasycené | 123,38 g |
– nenasycené | 48,13 g |
–– mononenasycené | 42,42 g |
–– polynenasycené | 5,71 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 38,40 g |
Cholesterol | 664 mg |
Sodík | 185 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 463,60 g |
– cukry | 243,90 g |
––– laktóza | 5,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
100 ml 100 ml rozpuštěného másla | Máslo kravské | 100 g |
150 ml 150 ml 33% smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
½ s áčku áčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
z ½ citronu nastrouhaná kůra | Citrón čerstvý | |
4 lžíce 4 lžíce strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | 60 g |
400 g 400 g bobulek rybízu nebo jiného ovoce | Rybíz červený čerstvý | 400 g |