Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srbské rizoto z mletého masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 052 kJ /
2 880 kcal
Bílkoviny158,58 g
– z toho živočišné bílkoviny125,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,31 g
Tuky88,99 g
– nasycené43,27 g
– nenasycené39,34 g
–– mononenasycené32,82 g
–– polynenasycené6,52 g
––– omega 30,28 g
Vláknina22,75 g
Cholesterol 433 mg
Sodík 2,26 g
Sůl5,51 g
Sacharidy353,08 g
– cukry56,49 g
––– laktóza13,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mletého vepřového masa Vepřová plec 400 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžička 1 lžička sladké červené papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
třtinový cukr (na dochucení) Cukr třtinový
1,5 hrnku 1,5 hrnku rýže Rýže bílá 375 g
3 hrnky 3 hrnky vody Voda 750 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
200 g 200 g strouhaného sýra na posypání Sýr kravský tvrdý 30% 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.