Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatarská omáčka se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 071 kJ /
2 407 kcal
Bílkoviny8,98 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,30 g
Tuky259,16 g
– nasycené18,92 g
– nenasycené227,40 g
–– mononenasycené161,30 g
–– polynenasycené66,10 g
––– omega 320,63 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy9,55 g
– cukry6,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2-3 dl 2-3 dl oleje Olej řepkový 250 ml
0,25-0,5 0,25-0,5 rovné lžičky soli Sůl mořská
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1-1,5 lžičky 1-1,5 lžičky cukru Cukr bílý 6.25 g
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
1 lžička 1 lžička worchestru Worcestrová omáčka 5 ml
1 lžíce 1 lžíce nakládané zeleniny (čalamáda, domácí směs zeleniny, koupená Moravanka aj.) Zelenina směs sterilovaná
kousek kousek krájené syrové cibule Cibule čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.