Nutriční hodnoty (Tatarská omáčka se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 071 kJ / 2 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 259,16 g |
– nasycené | 18,92 g |
– nenasycené | 227,40 g |
–– mononenasycené | 161,30 g |
–– polynenasycené | 66,10 g |
––– omega 3 | 20,63 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 9,55 g |
– cukry | 6,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2-3 dl 2-3 dl oleje | Olej řepkový | 250 ml |
0,25-0,5 0,25-0,5 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1-1,5 lžičky 1-1,5 lžičky cukru | Cukr bílý | 6.25 g |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
1 lžička 1 lžička worchestru | Worcestrová omáčka | 5 ml |
1 lžíce 1 lžíce nakládané zeleniny (čalamáda, domácí směs zeleniny, koupená Moravanka aj.) | Zelenina směs sterilovaná | |
kousek kousek krájené syrové cibule | Cibule čerstvá |