Nutriční hodnoty (Hraběnčiny řezy II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 25 311 kJ / 6 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,30 g |
Tuky | 286,01 g |
– nasycené | 96,73 g |
– nenasycené | 163,83 g |
–– mononenasycené | 84,95 g |
–– polynenasycené | 78,89 g |
––– omega 3 | 10,91 g |
Vláknina | 47,10 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 648 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 745,46 g |
– cukry | 432,26 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
120 g 120 g Hery | Margarín | 120 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
6 6 velkých jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
120 g 120 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 120 g |
1 hrst 1 hrst hrozinek | Rozinky | 50 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |