Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hraběnčiny řezy II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 311 kJ /
6 050 kcal
Bílkoviny99,86 g
– z toho živočišné bílkoviny35,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,30 g
Tuky286,01 g
– nasycené96,73 g
– nenasycené163,83 g
–– mononenasycené84,95 g
–– polynenasycené78,89 g
––– omega 310,91 g
Vláknina47,10 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 648 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy745,46 g
– cukry432,26 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
120 g 120 g Hery Margarín 120 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
6 6 velkých jablek Jablko čerstvé 900 g
120 g 120 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 120 g
1 hrst 1 hrst hrozinek Rozinky 50 g
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.