Nutriční hodnoty (Salát z nových brambor a tuňáka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 660 kJ / 1 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,56 g |
Tuky | 96,29 g |
– nasycené | 13,78 g |
– nenasycené | 70,51 g |
–– mononenasycené | 23,75 g |
–– polynenasycené | 46,75 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 21,59 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 3,77 g |
Sacharidy | 79,83 g |
– cukry | 15,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g nových uvařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 1 konzerva tuňáka v oleji | Tuňák ve vlastní šťávě | |
2 2 vejce uvařená na tvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
10 10 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
hrubě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce nasekaných kaparů | Kapary | 22.5 g |
2 lžičky 2 lžičky celozrnné hořčice | Hořčice kremžská | |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
pár kapek kapek z citronu | Citrón čerstvý |