Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z nových brambor a tuňáka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 660 kJ /
1 353 kcal
Bílkoviny30,92 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,56 g
Tuky96,29 g
– nasycené13,78 g
– nenasycené70,51 g
–– mononenasycené23,75 g
–– polynenasycené46,75 g
––– omega 31,10 g
Vláknina21,59 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 1,62 g
Sůl3,77 g
Sacharidy79,83 g
– cukry15,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g nových uvařených brambor Brambor zimní 400 g
1 1 konzerva tuňáka v oleji Tuňák ve vlastní šťávě
2 2 vejce uvařená na tvrdo Vejce slepičí 140 g
10 10 cherry rajčátek Rajčata cherry 300 g
10 10 černých oliv Olivy čerstvé zralé
červená cibule Cibule červená čerstvá
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
hrubě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce nasekaných kaparů Kapary 22.5 g
2 lžičky 2 lžičky celozrnné hořčice Hořčice kremžská
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
pár kapek kapek z citronu Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.