Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlový bezlepkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie19 316 kJ /
4 617 kcal
Bílkoviny84,23 g
– z toho živočišné bílkoviny34,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky408,90 g
– nasycené202,47 g
– nenasycené192,50 g
–– mononenasycené140,45 g
–– polynenasycené52,05 g
––– omega 32,36 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 535 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy136,40 g
– cukry21,00 g
––– laktóza17,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mandlové mouky Mouka mandlová 200 g
100 g 100 g bezlepkové mouky Jizerka, nebo lněné mouky Mouka pohanková 100 g
150 g 150 g panely (doporučuji rozmixovat v blanderu na prášek)
1 lžička 1 lžička prášku do pečení bez fosfátů Kypřící prášek 5 g
150 g 150 g změklého másla Máslo kravské 150 g
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
3-5 kapek 3-5 kapek vanilkového aroma Aroma vanilkové
libovolné ovoce na ozdobu i pro chuť Jahody čerstvé
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
200 ml 200 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
stévie dle chuti Stevie sušená
2-3 kapky 2-3 kapky vanilkového aroma Aroma vanilkové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.