Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z čerstvých a nakládaných okurek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 284 kJ /
546 kcal
Bílkoviny14,32 g
– z toho živočišné bílkoviny9,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,98 g
Tuky35,04 g
– nasycené22,28 g
– nenasycené11,12 g
–– mononenasycené9,03 g
–– polynenasycené2,09 g
––– omega 30,41 g
Vláknina14,20 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 975 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy39,81 g
– cukry33,88 g
––– laktóza7,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g nakládaných okurek Okurka polní zavařená 200 g
400 g 400 g salátových okurek Okurka salátová čerstvá 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 2 vrchovaté lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
200 g 200 g smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
500-600 ml 500-600 ml vývaru Vývar masový 550 ml
1 1 rovná lžička mleté papriky Paprika červená sušená
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.