Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvový závin s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 818 kJ /
3 781 kcal
Bílkoviny41,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,50 g
Tuky157,72 g
– nasycené39,43 g
– nenasycené113,61 g
–– mononenasycené75,57 g
–– polynenasycené38,04 g
––– omega 32,77 g
Vláknina49,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 650 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy524,00 g
– cukry281,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
150 g 150 g jemně nastrouhané mrkve Mrkev čerstvá 150 g
½ l žičky žičky prášku do pečiva Kypřící prášek
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
2 hrsti 2 hrsti rozinek Rozinky 100 g
skořice Skořice ceylonská
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.