Nutriční hodnoty (Mrkvový závin s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 818 kJ / 3 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,50 g |
Tuky | 157,72 g |
– nasycené | 39,43 g |
– nenasycené | 113,61 g |
–– mononenasycené | 75,57 g |
–– polynenasycené | 38,04 g |
––– omega 3 | 2,77 g |
Vláknina | 49,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 650 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 524,00 g |
– cukry | 281,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
150 g 150 g jemně nastrouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
½ l žičky žičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 hrsti 2 hrsti rozinek | Rozinky | 100 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
moučkový cukr | Cukr bílý |