Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená zelenina s bulgurem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 943 kJ /
942 kcal
Bílkoviny35,71 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,71 g
Tuky2,76 g
– nasycené0,92 g
– nenasycené1,55 g
–– mononenasycené0,31 g
–– polynenasycené1,24 g
––– omega 30,02 g
Vláknina65,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,42 g
Sůl3,28 g
Sacharidy180,65 g
– cukry24,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 menší cukety Cuketa čerstvá 50 g
1 1 lilek Lilek čerstvý
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
4 ks 4 ks sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
4 ks 4 ks žampionů Žampion čerstvý
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
5 5 česneků Česnek čerstvý 350 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
1 hrst 1 hrst čerstvého hrášku Hrášek zelený
1/2 1/2 kapie Paprika červená čerstvá 125 g
50 g 50 g bulguru Pšeničný bulgur 50 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.