Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Orientální pečený květák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 888 kJ /
690 kcal
Bílkoviny2,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,84 g
Tuky67,02 g
– nasycené4,68 g
– nenasycené59,51 g
–– mononenasycené42,08 g
–– polynenasycené17,43 g
––– omega 35,41 g
Vláknina9,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy16,58 g
– cukry4,91 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední květák Květák čerstvý
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
1 lžička 1 lžička sladké (uzené) papriky Paprika bílá čerstvá 5 g
1 lžička 1 lžička mletého římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
1 špetka 1 špetka chilli koření Chilli paprička mletá
0,5 lžičky 0,5 lžičky soli Sůl mořská 4 g
čerstvě nasekaná petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.