Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenát podle Shirley Black Templ)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 081 kJ /
736 kcal
Bílkoviny98,78 g
– z toho živočišné bílkoviny96,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky32,14 g
– nasycené7,84 g
– nenasycené15,48 g
–– mononenasycené12,95 g
–– polynenasycené2,54 g
––– omega 30,14 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 778 mg
Sodík 407 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy11,90 g
– cukry4,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 dkg 40 dkg čerstvého nasekaného
40 dkg 40 dkg mletého vepřového masa Vepřová plec 400 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.