Nutriční hodnoty (Špenát podle Shirley Black Templ)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 081 kJ / 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 32,14 g |
– nasycené | 7,84 g |
– nenasycené | 15,48 g |
–– mononenasycené | 12,95 g |
–– polynenasycené | 2,54 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 778 mg |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 11,90 g |
– cukry | 4,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 dkg 40 dkg čerstvého nasekaného | ||
40 dkg 40 dkg mletého vepřového masa | Vepřová plec | 400 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |