Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy s jahodovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 334 kJ /
4 621 kcal
Bílkoviny69,02 g
– z toho živočišné bílkoviny41,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,80 g
Tuky300,19 g
– nasycené122,16 g
– nenasycené161,87 g
–– mononenasycené127,21 g
–– polynenasycené34,66 g
––– omega 38,97 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 531 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy403,05 g
– cukry217,95 g
––– laktóza8,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
180 g 180 g cukru krupice Cukr bílý 180 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
0,5 0,5 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
400 g 400 g jahod (čerstvých) Jahody čerstvé 400 g
2 2 jahodové pudinky Puding v prášku
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
moučkový cukr dle chuti Cukr bílý
1 1 šlehačka Dr.Oetker v prášku (lze nahradit jednou 33% šlehačkou a ztužovačem do šlehačky) Šlehačka 35%
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.