Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí na hříbkách a smetaně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 696 kJ /
1 122 kcal
Bílkoviny8,08 g
– z toho živočišné bílkoviny5,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,13 g
Tuky112,37 g
– nasycené64,60 g
– nenasycené45,18 g
–– mononenasycené38,05 g
–– polynenasycené7,13 g
––– omega 30,66 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 866 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy18,65 g
– cukry9,70 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 500 g telecího masa ( použila jsem kližku ) pokrájeného na kousky Telecí kýta
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
čerstvé hříbky Hřib čerstvý
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
200 ml 200 ml šlehačky Šlehačka 35% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce hl. mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
drůbeží vývar ( může být z kostky ) Vývar kuřecí
sůl Sůl mořská
bílý mletý pepř Pepř bílý mletý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.