Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s olivami a několika druhy sýrů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 550 kJ /
2 044 kcal
Bílkoviny116,17 g
– z toho živočišné bílkoviny104,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky125,18 g
– nasycené83,50 g
– nenasycené38,51 g
–– mononenasycené34,50 g
–– polynenasycené4,01 g
––– omega 30,87 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 447 mg
Sodík 6,07 g
Sůl15,25 g
Sacharidy106,45 g
– cukry15,25 g
––– laktóza9,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
200 g 200 g Nivy Niva 50% t. v s. 200 g
150 g 150 g Čedaru Čedar 150 g
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
špetka špetka uzené papriky Paprika uzená
sůl, pepř, drcený kmín Kmín mletý
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1,5 kelímku 1,5 kelímku zakysané smetany,
smíchané s dijonskou hořčicí, petrželkou, pepřem a kapkou olivového oleje Olej olivový
(může být místo zakysané smetany i tatarská omáčka) Smetana kravská zakysaná 12%
1/2 balíčku 1/2 balíčku zelených oliv bez pecky Olivy čerstvé nezralé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.