Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s olivami a několika druhy sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 550 kJ / 2 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 125,18 g |
– nasycené | 83,50 g |
– nenasycené | 38,51 g |
–– mononenasycené | 34,50 g |
–– polynenasycené | 4,01 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 447 mg |
Sodík | 6,07 g |
Sůl | 15,25 g |
Sacharidy | 106,45 g |
– cukry | 15,25 g |
––– laktóza | 9,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
200 g 200 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
150 g 150 g Čedaru | Čedar | 150 g |
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
špetka špetka uzené papriky | Paprika uzená | |
sůl, pepř, drcený kmín | Kmín mletý | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1,5 kelímku 1,5 kelímku zakysané smetany, | ||
smíchané s dijonskou hořčicí, petrželkou, pepřem a kapkou olivového oleje | Olej olivový | |
(může být místo zakysané smetany i tatarská omáčka) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1/2 balíčku 1/2 balíčku zelených oliv bez pecky | Olivy čerstvé nezralé |